Friday, 13/12/2019


Forum Sokernet.com diaktifkan

Published on January 31, 2010 by   ·   No Comments

Assalamualaikum wbt..

Pihak admin Sokernet.com dan jaringannya ingin memaklumkan kepada semua pengunjung portal ini berkenaan dengan kewujudan Forum Sokernet.com dan ia telah pun diaktifkan.

Forum ini boleh dilayari di alamat berikut: http://sokernet.com/forum

Sehubungan itu pihak admin menjemput semua pengunjung portal ini khasnya para peminat bola sepak tanah air untuk sama-sama memeriahkan forum ini dengan mendaftarkan diri sebagai ahli forum.

Tujuan forum ini bukan untuk bersaing dengan mana-mana forum yang telah sedia wujud. Matlamat utama adalah untuk kemudahan pengunjung jaringan Sokernet.com bertukar-tukar pandangan dan pendapat sesama sendiri.

Forum ini sebagai alternatif kepada forum-forum sedia ada dan ia mungkin boleh dijadikan platfom kepada pengunjung yang baru berjinak-jinak untuk menyertai forum membincangkan tentang perkembangan bola sepak dunia amnya dan bola sepak tempatan secara khususnya.

Semoga ia memberi manfaat dalam menyalurkan maklumat dan informasi yang lebih pantas memandangkan laman web rasmi pihak berkenaan ternyata amat mengecewakan untuk dijadikan rujukan kepada peminat bola sepak tempatan.

FORUM SOKERNET.COM
coded by nessus

Tags: ,

Readers Comments (0)
Latest News