Friday, 16/04/2021


Kedah enggan kecewakan peminat

Published on September 17, 2010 by   ·   No Comments

PENJARING gol tunggal Baddrol Bakhtiar ketika Kedah mengikat Johor FC 1-1 Selasa lalu, mahu memastikan pasukannya mengutip mata penuh apabila bertemu Perak di Stadium Darulaman pada perlawanan kedua Kumpulan C Piala Malaysia, malam ini.

Teruja dengan jaringan itu, Baddrol bagaimanapun sedikit kecewa kerana tuan rumah menjaringkan gol penyamaan lima minit sebelum tamat untuk memberikan satu mata bagi kedua-dua pasukan.

“Saya yakin dengan kemampuan rakan sepasukan lain untuk berdepan Perak esok (malam ini) tetapi kami sedar tugas berat menanti kerana lawan juga mahu menebus kekecewaan terikat 2-2 dengan Tentera pada perlawanan pertama mereka di Ipoh.
“Saya akan berusaha merobek gawang lawan demi kejayaan Hijau Kuning tetapi siapa yang menjaringkan gol bukan masalah kerana yang penting adalah memastikan kemenangan,” kata pemain kebangsaan itu.

Menurut Baddrol, dalam saingan Liga Super, Perak berjaya mengikat tuan rumah 1-1 di Stadium Darulaman, dan ini membuka mata pemain untuk tidak memandang rendah keupayaan barisan yang dikendalikan Raja Azlan Shah Raja Shoib itu.
coded by nessus

Tags: , ,

Readers Comments (0)
Latest News